QS Chem-Dry®

Tæpperens | Møbelrens | Ege ceritificeret Servicepartner


QS Chem-Dry®
Naverland 2 | 2600 Glostrup
51 54 40 37
nusret@qs-chemdry.dk

Erhverv:
Vi renser og vedligeholder din investering i et godt arbejdsmiljø.
Rene tæpper og kontorstole sender et positivt signal til jeres kunder og skaber gode arbejdsforhold til alle medarbejdere.

Alle typer tæpper renses og vi er eksperter i behandling af svære pletter. Chem-Dry® er i løbet af de sidste 20 år blevet verdens førende tæpperens.

Med den nyeste teknologi indenfor maskiner og produkter kan Chem-Dry® levere fantastiske resultater.
Med Chem-Dry® Powerhead® opnås en dyb og grundig rens, med ultra korte tørretider, alt sammen til Deres fordel.

Med mange specielle produkter dækker Chem-Dry® alt indenfor rensning, plet-, lugtfjerning, imprægnering osv.

Privat:
God vedligeholdelse af tæpper og møbler er med til at sikre et sundt indeklima, fordi støv og allergener således reduceres. Chem-Dry® fjerner støv og allergener fra tæpper ved brug af en patenteret renseproces bestående af varmekarboniserende ekstraktionsrens og rensemidlet The Natural®. Med Chem-Dry® metoden tørrer dine tæpper på 1-2 timer, hvilket reducerer risikoen for meldug og skimmelsvamp i tæppet. Og så er The Natural® et sikkert produkt for alle.

Chem-Dry® Indeklima er udviklet med henblik på at holde tæpper og møbler rene, sunde og smukke hele året rundt. Tekstiler, der er rene holder længere. Alt foregår på stedet, så De skal ikke undvære noget af Deres indbo.

Ring for et gratis og uforpligtende besøg af vores renseteknikerfor at gennemgå Deres behov for tæppe- og møbelrens. Alt vores arbejde er forsikret og udføres af certificerede renseteknikere.

QS Chem-Dry® er selvstændigt ejet og drevet.

Chem-Dry

Bispelundvej 82

8330 Beder

Telefon: 70204418

Email: info@chemdry.dk

CVR-nummer: 13890471

Leveret af