Sommeren er også tid til at reflektere:

Nu er sommerferien i gang for de fleste og efter et par dage, mærker man, hvordan den indre ro begynder at indfinde sig efter et halvt år med fuld fart på job, fritidsaktiviteter og familie/børnelogistikken.

Det er denne indre ro, jeg hver sommer bruger til at reflektere over, hvordan det går på jobbet og med min karriere generelt. Gør jeg de rigtige ting? Har jeg de rigtige mål? Når jeg dem? Osv. Det var i en ferie for ca. 10 år siden, at jeg endegyldigt besluttede mig for, at tage det svære spring og blive selvstændig erhvervsdrivende, eller iværksætter som man jo kalder det på moderne dansk.

Denne beslutning har fuldstændig vendt op og ned på min tilværelse. Ikke at jeg arbejder mindre eller mindre fokuseret end før, men jeg har fået en balance mellem mit privat liv og mit arbejdsliv, som jeg kun kunne have drømt om tidligere. Selvfølgelig er der perioder hvor det er svært at holde skruen i vandet, specielt når økonomien svigter, men når jeg tænker tilbage på de sidste 10 år, så har det været en fantastisk beslutning og noget jeg varmt kan anbefale andre også at springe ud i.

Drømmer du også om, at ændre på din tilværelse og få mere frihed og selvbestemmelse i dit arbejdsliv, så er du velkommen til at kontakte mig for en uformel snak om de muligheder vi har i Chem-Dry. Det kan være Chem-Dry også kan gøre det samme for dig, som det har gjort for mig.

God sommer!