Drømmer du om et liv som selvstændig ?

Bliv franchisetager:

Franchising er et samarbejde mellem en franchisegiver og en franchisetager. Som franchisetager er du selvstændig erhvervsdrivende og har retten til at udnytte et veldokumenteret forretningskoncept.

 

Vi tror på succes, fordi vi har set det:

Den største fordel ved franchising er, at andre har gjort alle fejlene forud for dig. Der eksisterer i øjeblikket mere end 4.000 Chem-Dry franchisetagere verden over og vi har eksisteret i over 30 år. Du får al den viden og læring, som andre før dig har høstet gennem alle disse år.

 

I Danmark har ny-opstartede franchisevirksomheder en overlevelsesprocent på 80 % efter fem år. Det er et ret pænt tal. I sammenligning eksisterer kun 33 % af andre selvstændige erhvervsdrivende efter fem år.

 

Chem-Dry ønsker, ligesom dig, at din franchise-virksomhed går rigtig godt og vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig til succes. Vi bakker dig op med know-how, de rigtige produkter og den rigtige træning, og det er blandt andet derfor, at vores franchisetagere får succes med deres virksomhed.

 

Du får:

- Det bedste maskinelle udstyr

- Skræddersyet salgs- og marketingsupport, der passer til din situation

- Løbende vejledning

- Målrettet fire-dages træning ved opstart

- To dage i felten med eksisterende franchisevirksomhed ved opstart

 

Bliv herre i eget hus:

Chem-Dry er en yderst fleksibel form for franchise, der kan tilpasses din ønskede livsstil. 
Som franchisetager er du herre i eget hus. Du kan selv vælge, hvordan du vil arbejde, hvornår du vil arbejde, og hvor meget du vil arbejde.

 

Du kan starte med at arbejde hjemmefra og først åbne et kontor senere. Du kan involvere din familie. Du kan lade din virksomhed vokse hurtigt eller du kan vælge at lade den udvikle sig roligt og sikkert. Uanset hvilken drøm eller livsstil du har, så er Chem-Dry en franchisemulighed, der kan give dig det, du ønsker.

 

Du har frihed til at implementere dine egne idéer og frihed til at udvikle egne indtægtsområder inden for rammerne af franchise-konceptet.


Du ejer den Chem-Dry franchisevirksomhed, du har opbygget og dermed det aktiv den repræsenterer. Du har dermed også friheden til at sælge den, skulle du ønske det på et tidspunkt.

 

 

Hvad vil du – virkelig?

Nu er spørgsmålet blot, hvad du virkelig ønsker?

Vi ved, at når du først begynder at lære om rensemetoder, tekstiler og andre overflader åbner der sig en hel verden af specialviden, som gør arbejdet givende og tilfredsstillende for vores franchisetagere.

 

For os er det vigtigt at finde de rigtige franchisetagere, da det både er i din og vores interesse, at du får succes med din franchise. Som franchisegiver ønsker vi at opnå et både godt og langvarigt samarbejde og partnerskab med dig.

 

For at blive en glad og succesfuld franchisetagere skal du vægte friheden højt. Du skal ønske at have total indflydelse på din hverdag, ansvar for udviklingen af virksomheden og se fordelene i at starte virksomhed inden for rammerne af et defineret servicekoncept.

 

Går du rundt med drømmen om at blive selvstændig? 
Er du god til at skabe relationer og god til at servicere dine kunder, og drømmer du om et arbejdsliv med frihed og selvstændighed, så er livet som franchisetager hos os måske netop dét, du søger.

 

 

5 trin – så er du i gang:
Trin 1: Kontakt os på telefon eller e-mail med tanke på at sætte et møde op med dig.

 

Trin 2: Du bliver inviteret til et personligt møde med os, hvor vi i fællesskab vil afklare, om du er et godt match til at drive en Chem-Dry franchisevirksomhed. Ved dette møde vil du blive præsenteret for vores metoder for første gang, og du vil få mulighed for at prøve at rense eller komme med ud på en rigtig opgave, hvis du har mod på det.

 

Trin 3: Efterfølgende gennemgår vi kontrakten til gennemlæsning med henblik på opstart af din egen franchise. I denne fase vil du også få mulighed for at vise kontrakter og budgetter til dine eventuelle økonomiske rådgivere.

 

Trin 4: Du beslutter dig for et område og hvilken opstartspakke, der passer til dig og dine ambitioner.

 

Trin 5: Tillykke! Du er nu klar til at gå i gang med dit fire-dags træningsprogram.

 

Hvis du vil høre mere er du velkommen til helt uforpligtende til at kontakte os.

 

Du kan ringe direkte til Thomas Hanke, Franchisemanager på telefon 7020 4418 eller skrive en mail på th@chemdry.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig.